Πώς να εγγραφώ και να επαληθεύσω το email;
Κάντε κλικ στο «Εγγραφή» στην πλοήγηση και συμπληρώστε ψευδώνυμο, email και κωδικό πρόσβασης. Μετά την εγγραφή, ελέγξτε το email σας για τον κωδικό επαλήθευσης και εισαγάγετέ τον στο Κέντρο Μελών· μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση, μπορείτε να δημοσιεύσετε περιεχόμενο. Αν δεν έχετε επαληθεύσει, πατώντας «Δημοσίευση» θα σας καθοδηγήσει πρώτα στη διαδικασία επαλήθευσης.
Πώς να δημοσιεύσετε μια ανάρτηση κοινής χρήσης κατασκευής;
Μεταβείτε στην «Κοινοποίηση κατασκευής», κάντε κλικ στη «Δημοσίευση», συμπληρώστε τίτλο, κείμενο και εικόνα του ολοκληρωμένου μοντέλου, και επιλέξτε κατηγορία και κατάσταση μοντέλου. Μετά τη δημοσίευση γίνεται αμέσως δημόσιο· εάν πληροί κανόνες ευαίσθητου περιεχομένου, θα μεταβεί πρώτα σε αναμονή ελέγχου και θα είναι ορατό μόνο σε εσάς και στον διαχειριστή.
Γιατί το περιεχόμενο εμφανίζεται ως «Μετάφραση σε εξέλιξη» ή ως το πρωτότυπο;
Ο ιστότοπος υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Μετά τη δημοσίευση, το σύστημα θα δημιουργήσει μεταφράσεις για τις άλλες γλώσσες· πριν από τη δημιουργία της μετάφρασης, η σελίδα της συγκεκριμένης γλώσσας θα εμφανίζει πρώτα το πρωτότυπο κείμενο με σχετική ένδειξη. Αφού τροποποιηθεί το κύριο κείμενο, η αντίστοιχη γλώσσα θα μεταφραστεί αυτόματα ξανά.
Πώς να αποθηκεύσετε, να ακολουθήσετε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις;
Στη σελίδα λεπτομερειών κοινοποίησης ή αιτήματος βοήθειας, πατήστε Αποθήκευση ή Παρακολούθηση. Όταν ο συγγραφέας ενημερώνει, λαμβάνετε απάντηση ή αξιολόγηση, το Κέντρο Μέλους και η κόκκινη κουκκίδα στην πλοήγηση θα σας ειδοποιούν για μη αναγνωσμένες ειδοποιήσεις.
Μπορεί να δημοσιευτεί ανώνυμα;
Ναι. Αφού επιλεγεί η ανωνυμία κατά τη δημοσίευση, στο front-end εμφανίζεται μόνο το «Ανώνυμος Μοντελιστής»· στο back-end ο πραγματικός λογαριασμός διατηρείται ακόμη, για διαχείριση περιεχομένου και χειρισμό αναφορών.
Τι γίνεται αν ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασης;
Στη σελίδα σύνδεσης, πατήστε «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης», εισαγάγετε το email εγγραφής για να λάβετε τον σύνδεσμο επαναφοράς. Μετά την επιτυχή επαναφορά, όλες οι συνδεδεμένες συσκευές αποσυνδέονται αμέσως· συνδεθείτε ξανά.